top of page

Tid ej fastställd

|

Medicinska föreningen

INSTÄLLT Nyuppsättning av Chalmersspexet 1999: Nostradamus—med spexkalas!

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
INSTÄLLT       Nyuppsättning av Chalmersspexet 1999:  Nostradamus—med spexkalas!
INSTÄLLT       Nyuppsättning av Chalmersspexet 1999:  Nostradamus—med spexkalas!

Tid och plats

Tid ej fastställd

Medicinska föreningen, Nobels väg 10, 171 65 Solna, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Evenemanget är tyvärr inställt. Medicinska Föreningen har sagt upp vårt hyreskontrakt med kort varsel pga en renovering. Mer information om återbetalning kommer till er som köpt biljetter redan.

Det är en mörk tid och året är 1559. 

Snart decennieskifte. Nostradamus sitter lutad över sina pergament och präntar ner sina visioner om framtiden. Hans Frankrike är mitt uppe i den sena medeltiden och pesten härjar fritt bland Europas folk. 

Som läkare kommer Nostradamus dagligen i kontakt med pestens offer. Som spåman tyngs hans axlar av hotet från inkvisitionen. Och Hitler. Och klimatkrisen. Och telefoner utan tonval. Det finns många viktiga frågor för Nostradamus. 

Tyvärr går större delen av tiden åt till så världsliga saker som att hålla sig ifrån brinnande bål.

Men Nostradamus har just fått ett brev från den franska Drottningen. Hon har hört talas om hans förmågor och erbjuder honom en tjänst som siare vid hovet. Men det är inte vilken framtid som helst som Drottning Katarina vill få fram information om, utan just Kungens …

Snart 25 år har gått sen Chalmersspexet Nostradamus såg dagens ljus, som det sista spexet innan millennieskiftet. Nu är det äntligen dags igen! Orkestern har hittat (nästan) alla noter, Författeriet har uppgraderat manuset, Ensemblen har hittat sångrösterna igen och Detaljen har byggt en ny porlande fontän. Nu väntar vi bara på den nya publiken!

Välkomna tillbaka till 1999!

Mycket välkomna,

CING Stockholms styrelse

Dela detta evenemang

bottom of page