top of page

En minnesvärd kräftskiva med CING Stockholm och fortsättning av en älskad tradition: Spex!

Uppdaterat: 6 nov. 2023

Den 1 september samlades Chalmerister och deras gäster i Djursholms Änglagarage för CING Stockholms traditionella kräftskiva. Denna årliga tillställning, känd för sin goda stämning och samhörighet, bjöd även detta år på en extra speciell överraskning.


Stockholmsspexet, som nu har uppträtt flera gånger vid kräftskivan, har etablerat sig som en älskad tradition. Bestående av spexare från olika decennier levererade de än en gång ett framträdande av världsklass. Med sin unika talang, humor och förmåga att engagera publiken blev de, utan tvekan, kvällens höjdpunkt. Responsen från gästerna var entusiastisk; deras prestation uppskattades enormt av alla närvarande.


Förutom det fantastiska uppträdandet från spexarna, njöt gästerna av de läckra insjökräftorna och de hjärtliga snapsvisorna. Stämningen var varm och välkomnande från start till slut. Med tanke på den otroliga responsen från detta och tidigare års kräftskivor, hoppas vi innerligt att Stockholmsspexet kommer att fortsätta vara en central del av festligheterna i många år framöver.


Vi ser fram emot kommande evenemang, inklusive den spännande "CING Talks" med minnesvärldsmästaren och Chalmeristen Jonas von Essen.


Ett stort tack till alla som deltog och gjorde denna kväll extraordinär. Vi ser fram emot fler oförglömliga stunder tillsammans!
9 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page