top of page

En framgångsrik kväll med CING Talks och Johan Andersson, VD Mellby Gård

22 november 2023 kommer att förbli ett minnesvärt datum i CING Stockholms kalender. Vi hade äran att välkomna Johan Andersson, VD för Mellby Gård, till vårt andra CING Talks någonsin. Platsen var inget mindre än Epicenter i hjärtat av Stockholm, där över 40 gäster samlades för en kväll av dialog och inspiration.


Johan, med sin rika erfarenhet som före detta kårordförande vid Chalmers och nuvarande ledare för Mellby Gård, delade generöst med sig av sina insikter om ledarskap, utbildning och samhällsengagemang. I ett intimt 'fireside chat'-format, ledd av Bo Hedfors, fick vi möjligheten att dyka djupt ner i Johans tankar och erfarenheter. Det var en dialog som inte bara upplyste utan även underhöll, tack vare den magiska dynamiken mellan Johan och Bo.


Vår kväll inleddes med en möjlighet att nätverka över smakfulla tilltugg såsom oliver och mandlar. Samtidigt erbjöds ett urval av drycker, både alkoholhaltiga och alkoholfria, vilket bidrog till en avslappnad och välkomnande atmosfär.


Feedbacken från våra deltagare har varit överväldigande positiv. Kommentarer på LinkedIn hyllar arrangemanget, med medlemmar som Bisse Frid och Fredrik Schreiber som uttrycker sin uppskattning för ett "mycket givande möte". Bo Hedfors, en veteran inom telekommunikationsbranschen, betonade den givande kvällen och firade Johans imponerande 10 år som VD för Mellby Gård.


Detta evenemang är en del av vår kontinuerliga strävan att samla Chalmersalumner för att dela kunskap, erfarenheter och skapa värdefulla nätverksmöjligheter. Vi är stolta över att ha kunnat erbjuda denna exklusiva möjlighet till våra medlemmar.


Till alla som deltog, tack för att ni bidrog till denna minnesvärda kväll. Och till de som missade, håll utkik efter våra kommande evenemang – vi lovar att det finns fler inspirerande kvällar i CING Talks-serien framöver.


Till sist, ett stort tack till Johan Andersson för att ha delat med sig av sin tid och visdom, och grattis i efterskott på födelsedagen!
Allt gott,

CING Stockholms styrelse

18 visningar0 kommentarer

コメント


bottom of page