top of page

CING Talks nr. 1 presenterar: Minnesvärldsmästaren Jonas von Essen

Stockholm, 20 september 2023—CING Stockholm är stolt över att presentera den första i en serie av CING Talks, och vilken start det blev! Jonas von Essen, tvåfaldig minnesvärldsmästare, känd från sådana populära program som TV4:s Talang, steg upp på scenen för att dela med sig av sina fantastiska erfarenheter och tekniker.


Jonas' resa, från att ha svårt att komma ihåg sin flickväns telefonnummer till att bli en världsmästare inom minnesteknik, är inget mindre än inspirerande. Med ett trollbindande framträdande förmedlade han hur var och en av oss kan stärka våra minnesförmågor med hjälp av tekniker som involverar allt från hakstudsande mini-kängurus till en raketflygande Dolly Parton. De 50 platserna på LAMB, Drottninggatan 71C i Stockholm, fylldes snabbt, och stämningen var elektrisk.


För dem som inte kunde närvara personligen erbjöd CING en LIVE stream av föredraget, vilket möjliggjorde för många fler att ta del av Jonas' minneskunskaper. För de lyckliga 50 som var där fysiskt erbjöds tilltugg, god dryck och trevligt sällskap.


CING Talks lovar att bli en plattform där passionerade chalmerister kan dela med sig av sina kunskaper, erfarenheter och inspiration. Och med Jonas von Essen som den första talaren kan vi bara förvänta oss storartade saker framöver.


Missade du Jonas föredrag? Oroa dig inte, besök CING Stockholms LinkedIn-sida för att titta på streamen och uppleva magin. Se inspelningen här

CING Stockholm vill tacka alla deltagare och särskilt Jonas von Essen för en kväll vi inte glömmer. Vi ser fram emot fler inspirerande Talks i framtiden!
9 visningar0 kommentarer

Comentarios


bottom of page